Peter Poláčik RSc.

Volám sa Peter Poláčik, v realitách pôsobím od roku 2008. Vždy ponúkam to, v čo sám verím. Mal som obrovské šťastie, pretože v tejto oblasti som sa jednoducho našiel. Jeden z mojich klientov ma vystihol, " pán Poláčik, Vy prídete na stretnutie vždy s takým entuziazmom , ktorý prenesiete na mňa. Po stretnutí odchádzam v lepšej nálade a uspokojený novými informáciami. ” Do svojej práce vkladám srdce a úsmev, pretože viem, že dôveru je ťažké si získať a ešte ťažšie si ju udržať. A presne to je základ pri školení môjho tímu.

Úspechy: 

1. maklér na Slovensku certifikovaný podľa Európskej normy ISO 17024. Patrím medzi najlepšich maklérov v Európe, získali som 1. miesto na Slovensku v počte obchodov a vo výške obratu spolu za rok 2009 a 2010 z viac ako 400 maklérov RE/MAX na Slovensku. V Európskom rebríčku som sa umiestnil v prvých troch desiatkach v počte predaných nehnuteľností za rok 2009 z viac ako 10.000 maklérov RE/MAX . Som 8-násobným maklérom mesiaca. Som držiteľom medzinárodných ocenení PLATINUM CLUB a 100% CLUB. Získal som 1. miesto na Slovensku vo výške obratu za I.polrok 2011 z takmer 50 kancelárii RE/MAX. Získal som 1. realitný titul na Slovensku .RSc.

  

Na vrchole si človek uvedomí, že to nie je len o tom ocenení. Ocenenie je len dočasná sláva a zakrátko už o Vás nikto nevie. V podstate je to o tej ceste, o zdolávaní prekážok, o parciálnych úspechoch a jednoznačne o množstve ľudí, ktorým ste pomohli s bývaním, ktorí sa po rokoch na vás obrátia, keď potrebujú pomoc s bývaním ich deti, známi, či susedia. To je ten najlepší pocit, to je tá správna motivácia! A potom neviete ani ako, zrazu máte jeden titul za druhým. Získal som takmer všetky ocenenia, ktoré môže úspešný realitný maklér získať. Svoje skúsenosti rád odovzdám novým maklérom.

Peter Poláčik RSc., riaditeľ

#ZoZivotaMaklerov S mojou rodinkou ❤️

V Dominikánskej Republike ... na panenskej pláži

Turistika vo Vysokých Tatrách