PREDAJ SVOJEJ NEHNUTEĽNOSTI ZVERTE DO RÚK MAKLÉROVI ROKA 2020

Andrej Židek RSc.

0907 962 547 - stačí kliknúť: ZIDEK-ZVNC-NajlepsiMakleri.sk

Vraciam realitu do realít

Úprimne sa snažím svojou prácou vrátiť dobré meno realitného biznisu. Aby sa ľudia nebáli predávať svoje nehnuteľnosti prostredníctvom realitných kancelárií. Aby videli v realitnom maklérovi človeka, ktorý im chce pomôcť kúpiť alebo predať nehnuteľnosť pohodlne, profesionálne a za čo najvýhodnejšiu cenu. Ktorý fundovane poradí. Ktorý vybaví všetko potrebné. Ktorý nájde to správne riešenie. Skrátka, aby v ňom videli človeka, ktorý pracuje v najlepšom záujme svojho klienta.  A ktorému môžu za každých okolností dôverovať.

Obchodu sa aktívne venujem viac ako 20 rokov. Mám bohaté skúsenosti v oblasti komunikácie s klientami, som empatický, dokážem pružne reagovať na podnety od klientov a flexibilne riešiť ich aktuálne potreby.

Prácu realitného makléra milujem celým svojim srdcom, baví ma, dokážem preniesť pozitívnu energiu na svojich klientov a uspokojiť ich potreby. Lebo keď vkladáte do práce celé svoje srdce, je to vidieť na výsledkoch.

Vás, ktorí ste ešte so mnou nespolupracovali, chcem ubezpečiť, že predaj vašej nehnuteľnosti bude pre vás pozitívnym zážitkom na celý život. Plne si uvedomujem, že pre väčšinu z vás je predaj nehnuteľnosti najväčším obchodom v živote a presne s takou obrovskou zodpovednosťou k tomuto predaju budem aj pristupovať.

Pracujem tak, aby moja najlepšia reklama boli spokojní klienti.